top of page

Hansgrohe presenterer Zesis M33

Den nye kjøkkenarmaturen Zesis M33 fra hansgrohe overbeviser med klare linjer, effektiv bruk og praktiske stråletyper. Kombinasjonen av moderne design og brukervennlighet skaper derfor merverdi for ethvert multifunksjonelt kjøkken.

Med den integrerte uttrekkbare dusjen, det generøse svingområdet og QuickClean-teknologien støtter hansgrohe Zesis M33 også alle håndbevegelser og arbeidsprosesser ved kjøkkenvasken.


Ikke bare betjeningen, men også installasjonen av hansgrohe Zesis M33 er enkel og ukomplisert takket være den raske slangeinstallasjonen med QuickConnect og den nye sBox Lite.


Den nyutviklede sBox Lite forenkler installasjonen

Når det kommer til montering er Zesis M33 også utviklet med tanke på design og funksjonalitet. For eksempel er sBox Lite, som sikrer fleksibel slangeføring av uttrekksdusjen, videreutviklet og er betydelig mer kompakt i den nye versjonen. Den reduserte bruken av materialer gjenspeiles også i prisen på sBox Lite. Reduksjonen i størrelse gir også ekstra fleksibilitet ved montering i kjøkkenvaskens underskap.Den kompakte sBox Lite kan plasseres enten under kjøkkenvasken, på gulvet eller litt forskjøvet på veggen ved hjelp av de medfølgende skruene. Den nye kjøkkenkranen kan dermed fleksibelt integreres i eksisterende kjøkken. sBox Lite gjør ikke bare installasjonen enkel og rimelig, den gjør det også enklere for brukerne å kontrollere uttrekksslangen når den er i bruk. Den klassiske klikkmonteringen av slangevekten, som også finnes som reservedel, forblir og sikrer en ukomplisert bruk av uttrekksdusjen.Elegant design og bevist kvalitet

Takket være den minimalistiske designen passer Zesis M33 lett inn i forskjellige interiørstiler. Kjøkkenkranen finnes i to utførelser: en stilig versjon med nesten rettvinklet tut i praktisk høyde og en versjon med tut som bøyes lett oppover, som er perfekt for kjøkken med overskap.


Et absolutt blikkfang av alle varianter er filigrangrepet. De avrundede kantene og overgangene bidrar også til det harmoniske helhetsbildet. Den elegante overflaten i matt sort er ideell for et moderne kjøkkendesign med mørke elementer. Lyse kjøkken er best utstyrt med Zesis M33 i den klassiske, blanke overflaten i krom.For å skape et industrielt utseende på kjøkkenet er den nye armaturen fra hansgrohe også tilgjengelig i matt rustfritt stål. Med hansgrohe Zesis M33 blir kjøkkenvasken sentrum av kjøkkenet: det spesielle, elegante utseendet, fleksibiliteten under installasjonen og det høye funksjonalitets- og kvalitetsnivået gjør Zesis M33 til en visuell og effektiv oppgradering til ethvert kjøkken til en attraktiv pris.


Se video fra hansgrohe


Les mer om modellen hos hansgrohe

  • Mer om Zesis

  • Se sortiment

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page