top of page

En helt ny generasjon varmtvannsbereder med styring fra mobile enheter

Høiax CONNECTED er blant annet kompatibel med Futurehome (Telia) smarthussystem. Sammen med Futurehome har Høiax utviklet en sky-løsning, og Høiax Connected kan nå inngå som en del av smarthjemløsningen.

Smartberederen har et intuitivt display, slik at den også kan styres uten APP. Oppvarming av varmtvann utgjør normalt en stor del av strømforbruket i hjemmet.

Med Høiax Connected kan du nå kontrollere forbruket av strøm og dermed styre unna høye effekttopper, som kan bli dyre med dagens strømtariffer. Berederen kan fungere som et energibatteri, fordi den via informasjon fra smarthjemsystemet kan lagre varmtvann når strømmen er billigst. Man kan også fjernstyre varmtvannsberederen i hytter og i ferietider.

Dette produktet har vært etterlengtet og er nyskapende innen utvikling av varmtvannsberedere. I dagens samfunn er vi vant til å kontrollere det meste og med Høiax Connected vil man nå kunne få et mer aktivt forhold til berederens energiforbruk.USP

Høiax Connected kan redusere strømforbruket på flere måter Intuitivt display på berederen


Med myUplink APP styrer du varmtvannsberederen fra smarttelefonen, og det kan også tilpasses andre smarthussystemer dersom ønskelig.


Feriemodus, mulighet for fjernstyring av varmtvannsbereder på hytta.


Smartbereder med skyløsning Høiax CONNECTED» kan styres fra mobile enheter og ønskelig inngå som en del av smarthusløsningen i Futurehome. Må jeg styre smartberederen via APP? - Nei, det er ikke et krav. Smartberederen har et intuitivt display for enkel betjening og styring. Den nye smartberederen kan styres fra appen myUplink, er det kun denne appen som gjelder? - Det kan også tilpasses andre smarthussystemer dersom ønskelig. Har Høiax CONNECTED ferieprogram? - Ja, antall feriedager kan settes både i display og i app, bereder vil starte oppvarming på nest siste feriedag. Kan jeg fjernstyre Høiax CONNECTED på hytta når jeg er et annet sted? -Ja, men det krever at Høiax CONNECTED på hytta er tilkoblet myUplink skyen, da kan du bruke myUplink appen til fjernstyring. Har Høiax CONNECTED tidsplan så jeg kan bestemme hvilke tider på døgnet som den ikke skal slå seg på? - Ja, bruker du myUplink appen så kan du sette opp tidsplan. Har Høiax CONNECTED funksjon for å drepe legionellabakterier? - Ja, Høiax CONNECTED har et automatisk legionellaprogram som øker temperaturen til 75gr dersom det er nødvendig. Du kan også se i myUplink appen når det sist ble kjørt legionellaprogram. Du trenger ikke å bruke muUplink eller å ha Høiax CONNECTED tilkoblet sky for at legionellaprogrammet skal kjøres.


Oppvarming av varmtvann utgjør normalt en stor del av strømforbruket i hjemmet.

Med Høiax Connected kan du nå kontrollere forbruket av strøm og dermed styre unna høye effekttopper, som kan bli dyre med dagens strømtariffer.


Berederen kan fungere som et energibatteri, fordi den via informasjon fra smarthjemsystemet kan lagre varmtvann når strømmen er billigst. Man kan også fjernstyre varmtvannsberederen i hytter og i ferietider.


Dette produktet har vært etterlengtet og er nyskapende innen utvikling av varmtvannsberedere. I dagens samfunn er vi vant til å kontrollere det meste og med Høiax Connected vil man nå kunne få et mer aktivt forhold til berederens energiforbruk.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page