top of page

Tips fra dusjeksperten

Hvordan måle dusjrommet for å skape din egen skreddersydde dusjløsning?


Hos INR har de designet og konstruert skreddersydde dusjløsninger i 35 år og de er stolte av å kunne tilby deg en helt unik løsning – laget på millimeteren til akkurat ditt baderom. INR tilbyr tre typer tilpasninger: måltilpasset, skreddersydd og skråkappet dusjløsning.

Den måltilpassede løsningen skaper du selv på hjemmesiden vår i sanntids-3D. Velg ønsket dusjmodell, fyll inn målene og se løsningen vokse fram. For den skreddersydde eller skråkappede dusjløsningen kreves det mer planlegging, og her hjelper INR sin CAD-avdelingen til for å sikre at det blir helt riktig. Men alt starter med at du selv måler dusjsonen.Dusjeksperten Cecilia, som jobber på CAD-avdelingen hos INR, forteller: – For å kunne garantere det beste resultatet er det viktig at vi får et komplett underlag med rommål på dusjsonen. Er veggen eller gulvet skjevt kan vi skjære til glasset slik at det passer perfekt. Det kan være litt utfordrende å måle skjevhet i tak og vegger. Her kommer tre enkle tips for å lykkes:

  1. Mål gulv, vegg og tak på millimeteren på stedet der dusjen skal plasseres.

  2. Det er viktig at det er ferdig flislagt før du måler, ellers blir målene feil.

  3. Bruk vater. Det er viktig å være nøye når du måler.

Hvis gulvet eller taket skrår, må du vite i hvilken retning og hvor stort avviket er. På INR finner du guider og eksempeltegninger som gjør det enklere å måle.


Eksempler på skreddersydde løsninger fra INR:

Nordens dusjspesialist

På INR sin CAD-avdeling tegner de dusjvegger ut fra underlaget som de får fra sine forhandlere. Dette er en kostnadsfri tjeneste som INR tilbyr. Etter ca fire arbeidsdager sender INR over en produksjonstegning til godkjenning. Produksjonstiden etter godkjent tegning er cirka fire uker. Les mer om skreddersydde dusjløsninger her: inr.no/maltilpasset-dusjveggComments


bottom of page