top of page

Foss Bad - Made in Birkeland med stolthet

I over 50 år har www.fossbad.no vært med på å definere kvaliteten og estetikken til norske baderom, og deres lidenskap er å sette norsk design i system og lage møbler som varer. Foss bad baderomsmøbler produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.
Visste du at Foss bad sine baderomsmøbler blir produsert i Norge?

Det er ikke bare bra for miljøet, og for å bevare norske arbeidsplasser. Det er også gode nyheter for deg som kunde. Foss bad høye kunnskap og lange erfaring med produksjon av baderomsmøbler, gjør at du kan føle deg trygg på at våre baderomsmøbler varer i år etter år.

De har kunder som har hatt baderomsmøbler fra Foss bad i over 40 år, og som forteller at møblene fortsatt er like fine. De ønsker å pusse opp badet, først og fremst for syns skyld. Etter 40 år er det kanskje lov å ønske seg et nytt servantskap?


53 års erfaring innen ett fagområde

Da blir du god! Foss bad har produsert baderomsmøbler i Norge i 53 år, og de har ansatte som har jobbet i Foss Fabrikker sammenhengende i 40 år. Da sier det seg selv at de vet det som er verd å vite om hvordan norske baderomsmøbler av høyeste kvalitet blir til.

De kan fortelle oss er at valget av materialer og måten materialene settes sammen på, er avgjørende for å oppnå lang holdbarhet på et baderomsmøbel.


Under merkenavnet Foss bad har mange klassiske møbelserier fått sin plass i norske hjem. Fra Johannes Foss selv tegnet den første logoen i 1968, har merkevaren blitt assosiert med norsk kvalitet og design og er i dag det mest kjente merket på baderomsmøbler i Norge.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page