top of page

Vakre farger og smart oppbevaring

Oppdatert: 7. nov. 2021

Endelig et praktisk arbeidsrom å trives i Interessen for et gjennomtenkt og praktisk innredet vaskerom er stor. Hos svenske Vedum har rommet fått ekstra mye kjærlighet i år. Generelt er smart oppbevaring er viktig for både ditt bad, vaskerom og kjøkken.


Flere nye farger flytter inn i vaskerommet, og et helt nytt miljø med fronten Alice presenteres. I tillegg blir det flere personlige valg.

Smart oppbevaring i din bolig
Smart oppbevaring i din bolig

Familiebedriften Vedum har Sveriges mest komplette sortiment til kjøkken, bad og oppbevaring. Nå utvides sortimentet med flere alternativer til et av hjemmets viktigste arbeidsrom, vaskerommet.


Fokus ligger på smart oppbevaring, generøse arbeidsområder og gjennomtenkte løsninger. Men også på den fleksibilitet som preger det moderne hjemmet.


– Vi tror på å finne løsninger for å gjøre vaskerommet til et fleksibelt og nyttig rom. Da må det være både trivelig og gjennomtenkt. Naturligvis vil vi gjøre det enkelt å utføre hverdagens gjøremål, men det er ingen grunn til at vaskerommet skal være kjedelig eller utrivelig selv om det er praktisk.


I det vaskeroms-miljøet som Vedum presenterer er det hyggelig å være, samtidig som det er massevis av smarte løsninger på liten plass, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.


Vedum presenterer et helt nytt miljø til vaskerommet med en varmgrå variant av fronten Alice, som ble utgitt i forbindelse med 100-års jubileet for to år siden. Her er smarte løsninger for klespleie kombinert med en skrivebordplass for hjemmearbeid, lekselesing eller hvorfor ikke en symaskin. Vaskemaskin og tørketrommel er plassert i en ergonomisk arbeidshøyde, og arbeidsområdene er mange.


Noen flere nyheter til vaskerommet lanseres også. Bant annet så finner flere av Vedums farger veien til vaskerommet. Sandbeige, betonggrå, varmgrå og grå. Sortimentet oppdateres også med laminat-benkeplater i fem nye varianter, og DUO-fronter for den som lengter etter et linjert og stilrent uttrykk.


For ytterligere muligheter til den som vil innrede sitt personlige vaskerom presenterer Vedum alternativer med løse skap, fremfor pakkeløsninger.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page