top of page

En mørkere nyanse av SMART 🖤

Oras melder om spennende nyheter. En perfekt sammensetning av eleganse og moderne design. Den unike svart matt SMART berøringsfri tar ikke bare hygiene, komfort og sikkerhet til et annet nivå - den gjør det i svart.


Innebygd med Bluetooth-teknologi forbedrer denne stilige kranen også sin bærekraftighet ved å redusere energi- og vannforbruket. Fås i både klassisk krom og svart matt. De elegante SMARTE kranene er perfekt match til ethvert sofistikert baderom, de er like fornuftig som de er stilig.


Utforsk Oras matte svarte produkter her


Oras matte svarte kraner gjenspeiler personligheten din uten at det går ut over komfort, sikkerhet eller hygiene. Men for oss er svart mer enn en farge: Det er et rikt, varig og ripebestandig belegg for alle kraner, med et design som tåler tidens tann. Og du kan glede deg over en varig stil.


Tenk deg en kran som oppfyller alle stilkravene dine. I en djerv, markert, matt svart finish. En kran som vitner om topp kvalitet både inn- og utvendig, og som for bestandig endrer synet du har på sanitærarmatur. Ved å tilby den perfekte kombinasjonen av estetikk, sammenkoblingsmuligheter og intelligens. Til et kjøkken eller bad som garantert blir lagt merke til.


BAD

Til bad som er designet for å inspirere

Enten du trenger en ettgrepskran med brukervennlige funksjoner eller bare vil ha wow-faktor, har vi løsningen for deg. Våre matte svarte baderomskraner har varierte designmuligheter, selv med begrenset plass, og kombinerer brukervennlighet og estetikk.

  • Klassisk design som passer til ulike stiler på badet

  • Økoknapp tilgjengelig på Oras Vega servantkraner


Oras dus

SMART

SMART og hygienisk

Med Oras Electra berøringsfri kran i matt svart kombinerer vi det nyeste innen berøringsfri teknologi med slående design.Bluetooth® -tilkobling og Oras App gir deg enkel tilgang til kraninnstillingene for å spare så mye vann og strøm som mulig.

  • Økovennlig – kutt vann- og strømforbruket med opptil 50 %

  • Berøringsfri funksjonalitet for optimal hygiene

  • Kan styres med Oras App


DUSJ

Få en personlig dusjopplevelse

Få en gjennomført matt svart stil på hele badet. Ta en deilig regndusj hver dag med Oras Nova dusjsystem i matt svart – alltid komfortabelt og trygt. Oras Nova termostat er designet for å gi deg akkurat den temperaturen du vil ha og samtidig sørge for sikkerhet, med antiskåldingsteknologi.

  • Antiskåldebeskyttelse for økt sikkerhet

  • Øko-mengdekontroll for en bærekraftig dusjopplevelse


KJØKKEN

Utformet for å gi ethvert kjøkkenmiljø et løft

Uansett om du er alene, sammen med familien eller har invitert en større gruppe, er det store sjanser for at festen ender på kjøkkenet – og en matt svart kjøkkenkran vil definitivt gi et hint av eleganse som får kjøkkenet ditt til å skille seg ut.

  • Ulike designmuligheter (med høy eller lav tut)

  • Oras Twista: Svingbar tut og sidehendel for enkel, elegant funksjonalitet.

  • Oras Vega: Klassisk buet tut og praktisk oppvaskmaskinventil for optimal komfort og funksjonalitet.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page