top of page

Luksusbaderom i bronse og messing

Christine – på Instagram mer kjent som Kvinnse – er en dame som ikke er redd for å gå sin egen vei. Med mottoet ”Ingen har satt spor etter seg ved å være som alle andre” driver hun en framgangsrik Instagramprofil med fokus på interiør og innredning.


Bli med oss bak kulissene og inn i familiens hus i Hønefoss. Der finner vi det nyoppussede baderommet som kan ta pusten fra de fleste.


Bak forsmaken for ting som glitrer finner vi fort Christines bankende hjerte og innser at hun brenner for det virkelige og viktige i livet – med mammarollen som den viktigste jobben. I flere år har familien vært beredskapshjem og er nå fosterfamilie til en gutt. Med totalt fire barn i huset går det mye tid til kjøring til og fra fotball- og håndballtreninger.

Til slutt kollapset ”bookingsystemet” for dusjen og prosjekt baderom måtte iverksettes.


Ikke bare for å få hverdagen til å gå opp, men også for å få en rolig oase til seg selv og mannen hvor de kan samle krefter ved dagens slutt – etter jobb, husarbeid og lekselesing. Å kunne lukke døren og nyte en lang og deilig dusj. Og det var nettopp ønsket om den luksuriøse og ettertraktede egentiden som til slutt bestemte valg av materialer og fliser. Drømmen om et personlig og luksuriøst baderom som ikke ligner noen andres begynte sakte å bli til virkelighet.

Materialvalget går i varme toner i bronse og messing og går igjen i både dusjvegg, blandebatteri og håndkletørker. Selve dusjvalget falt på det flotte dusjhjørnet ARC i 8 mm glass og med beslag i messing. I tillegg til det kreative flisvalget brukte Christine mye tid på de håndplukkede og personlige tilvalgene for å få akkurat den følelsen hun og hjemmet trengte for å koble av fra hverdagens kjas og mas.


Muligheten til å få baderomsinnredningen fra INR i akkurat den NCS-fargen hun ønsket synes Christine er helt fantastisk. Valget falt på en brungrå nyanse – NCS S 8005 Y20R – som passer veldig godt sammen med bronse og messing. Samtidig lysner den hvite porselenservanten og WC opp og gir en utsøkt totalfølelse til hele rommet.Servantskapet fra INR heter GRAND Solid 80 og har – i tillegg den personlig valgte fargen – blitt utstyrt med tilvalgene LED-lys, skjulte stikkontakter og integrerte Bluetooth-høyttalere. I møbelserien GRAND er det mange muligheter til å sette sitt personlige preg på servantskapet, som Christine har gjort.


Med innvendig LED-belysning i øvre skuff og under servantskapet samt praktisk småoppbevaring blir det ekstra stas å innrede med vakre ting og herlige kroppsprodukter. Belysningen tennes automatisk når du åpner skuffen.

Belysning i baderommet er viktig. Og ikke bare til morgenritualene, men også når man vil

nyte tiden på badet. Å kunne dimme ned belysningen og på den måten endre følelsen i hele baderommet er noe som Christine virkelig setter pris på. En stilig og praktisk detalj er belysningen øverst på håndkletørkeren LINE fra INR.


Hva er dine beste tips når man skal planlegge baderom?

- Ikke være så redd for å velge utradisjonelt. Det er ditt bad og du som skal like det, og bruke tiden din der.

- Da vi skulle få nye bad så var det viktigste at det skulle være noe vi likte godt, praktisk og ikke for dyrt. Det siste punktet gikk det nok litt dårlig med. hehe.. men vi er asså så utrolig fornøyde.

Flere bilder fra Christines baderom og hjem finner du på hennes Instagram.

Se bildene fra Kvinnse sitt lekre baderom i video herSiste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page