top of page

Lavere vannforbruk med ny spyleventil fra Geberit

Med et tydelig fokus på bærekraftige løsninger har Geberit utviklet Spyleventil type 212.

En ny lansering med justerbare innstillinger som reduserer vannforbruket under spyling.

Den nøye testede spyleventilen er spesielt utviklet for å passe til Geberits bestselgende innebygde sisterne. En optimalisert løsning av sisternenes eksisterende ventil som er enkel å installere, som også letter utskifting og service.som også letter utskifting og service.


Geberit lanserer Spoleventil type 212, en ny og mer fleksibel ventil for de bestselgende innebygde tankene i Europa Geberit Sigma, Delta og Omega. Takket være de lett justerbare innstillingene bidrar spyleventilen til lavere vannforbruk ved spyling. En bærekraftig forbedring av sisternenes tidligere spyleventil, som nå er laget av resirkulerbar ABS-plast i stedet for styren-butadien-plast for ytterligere å optimalisere den termiske stabiliteten og friksjons-/glideegenskapene til ventilen.


Som en del av utviklingsprosessen har spyleventilen vært gjenstand for grundig testing i varierende miljøer og med ulike vannkvaliteter. Ventilen er testet i både offentlige og semi-offentlige toaletter med høy bruksfrekvens, samt i områder med hardvannskvalitet. Tester utført for å sikre spyleventilens funksjon og holdbarhet.


– Vår nye spyleventil tilbyr en rekke justerbare innstillinger som optimerer ventilens funksjon og regulerer vannforbruket under spyling. På denne måten bidrar Spyleventil type 212 til ressurseffektiv bruk av drikkevann. De to kontrollene på ventilen gjør det enkelt for installatøren å justere spolevoluminnstillingene. Storspylingen kan stilles inn i seks trinn mellom 3,5 og 7,5 liter. For småspylingen kan volumet stilles inn mellom 2 og 4 liter i 12 trinn. Spyleventilkurven er utstyrt med et håndtak som gjør installasjonen i tanken mye enklere.


Spyleventil type 212 er bakoverkompatibel og erstatter nåværende ventiler for Sigma-, Delta- og Omega-tanker. Ved utskifting av en eldre ventil er det nødvendig å demontere og erstatte den gamle kurven med en komplett 212.


Optimaliserte løsninger med ny spyleventil type 212 for Geberit Sigma-, Delta- og Omega-tanker:

  • Demontering og montering av spyleventilen er forenklet ved hjelp av et innebygd håndtak.

  • Større muligheter for å stille inn både lite og stort spylevolum for vannsparing.

  • Innebygget kontroll som justerer vannstrømmen slik at den matcher toalettskålen og sørger for optimal spyling.

  • Spyleventilen kan enkelt utstyres med en pneumatisk løfter.


Se hvordan ventilen monteres:


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page