top of page

INRs nye baderomsmøbel GRAND Walnot – noe annet enn valnøtt

Interessen for varme treslag som valnøtt trender i de nordiske baderommene, men rimer ikke helt med økologisk holdbarhet. Nå lanserer INR Iconic Nordic Rooms en limitert utgave av baderomsmøbelet GRAND produsert i et trefinér som ser ut som og oppleves som ekte valnøtt, men som ikke er det – Walnot.


En valnøtt i de smålandske skogene

Med forkjærlighet for det vakre, men dessverre også delvis utrydningstruede treslaget valnøtt*, ble det en hjertesak for INRs designer Henrik Gustavsson å finne et likeverdig og samtidig holdbart alternativ til vår nye limited edition. Lite visste han at han måtte begi seg langt utenfor de smålandske skogene og hele veien til Italia for å finne akkurat det han ville ha.

I samarbeid med Alpi, verdens fremste produsent av økologisk holdbare trekomposittfinér, presenterer vi GRAND Walnot™ – et førsteklasses, svenskprodusert baderomsmøbel i begrenset opplag, skapt for deg som søker det beste innen nordisk design og kvalitet – og som samtidig verner om vår planet. Designeren Henrik forteller:

Mitt team har i lengre tid holdt øye med Alpi og latt oss fascinere av deres finér og produksjonsprosess. Det er utrolig gøy å ha fått til dette samarbeidet og å kunne tilby denne fantastiske finéren, som er et bedre alternativ til ekte valnøtt, som den første baderomsinnredningsprodusenten på det nordiske markedet.


Hvorfor bør du velge Walnot og ikke ekte valnøtt?

1. Valnøtt er et treslag som er elsket for sin vakre farge og årringer – fra gammelt av et populært treslag i møbelproduksjon . I dag finner vi flere av bestandens arter på The IUCN Red List of Threatened Species med høy risiko for å bli helt utryddet i vår tid.

2. Overlevelsen til flere av verdens primater er avhengig av akkurat valnøtt, blant annet gorillaen og den svarthodede edderkoppapen.

3. Stadig flere forbrukere velger økologiske alternativ. Nå blir det enklere enn noen gang å velge et holdbart alternativ også til baderommet.

4. Finéren i GRAND Walnot er overflatebestandig og gulner ikke på samme måte som ekte valnøtt.

5. GRAND Walnot er overflatebehandlet med TX Top Extreme og leveres med 15 års garanti.

Se GRAND Walnot hos utvalgte forhandlere fra midten av oktober.


Mer om Walnot: inr.no/walnotSiste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page