top of page

GROHE kåret til en av Europas beste arbeidsplasser i 2021

Oppdatert: 29. sep. 2021

Sanitærleverandøren GROHE er rangert som nr 12. over Beste Arbeidsplasser i Europa ™ i 2021 av Great Place to Work®, i samarbeid med The Economist Group. GROHE ble anerkjent for sitt engasjement for å skape en skreddersydd opplevelse for sine medarbeidere som dekker hele karrieren.

Som en del av LIXIL har GROHE påbegynt en transformasjon mot en mer smidig, mangfoldig og inkluderende arbeidsplass, med flate hierarkier. GROHE mottok Great Place to Work® -sertifiseringer i mer enn 20 markeder i 2021, her i blant også i Norge.

- De beste arbeidsplassene i Europa har felles at de lykkes med å skape en tillitsbasert kultur og ledelse. Deres strategiske fokus på alle medarbeiderne gjør at de har kommet styrket gjennom den krevende tiden vi har vært gjennom og er nå godt posisjonert i den sterkt økende konkurransen om talentene,» Jannik Krohn Falck, Administrerende Direktør i Great Place To Work Norge.Andre selskaper som har fått en plassering på listen er FotoWare, Sopra Steria, HELP Forsikring AS, Olivia Restauranter, BDO, Norgeshus, Cisco, The Adecco Group, Specsavers, Volkswagen Financial Services, DHL Express og SAS.

For å lage rangeringen, har Great Place To Work analysert arbeidsplasser som til sammen påvirker 1 million ansatte fra 36 land og mer enn 1500 selskaper i Europa. Resultatene er basert på en anonym undersøkelse av ansates egne erfaringer knyttet til tillit, innovasjon, selskapets verdier og lederskapet. For å bli anerkjent som den beste i Europa, må selskaper først rangere høyest på de nasjonale listene til Great Place To Work over de beste arbeidsplassene over hele regionen.

- Våre ansatte er kjernen i alt vi gjør. Det å motta en slik anerkjennelse er et resultat av et fantastisk teamarbeid over hele regionen. Det er våre kollegaer og bedriftskultur som skaper det som har blitt bekreftet som et Great Place To Work. Dette er et insentiv for oss å fortsette alle våre anstrengelser for å muliggjøre spennende karrierereiser for å både tiltrekke og beholde talenter, sier Jonas Brennwald, Leder LIXIL EMENA og Co-CEO Grohe AG.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page