top of page

GROHE deltok på høstens store designerfestDesigners’ Saturday gikk av stabelen den 10. september, hvor hele 170 varemerker fordelt på 14 ulike adresser i Oslo viste seg frem. Blant store interiør- og designernavn som Menu, Ferm Living, FagFlis, String, Plesner Patterns og Eilersen, var sanitærprodusenten, GROHE, å finne på designerfesten med et felles showroom. Som en del av årets tema Change under Designers' Saturday, ønsker GROHE å være en del av utviklingen som skjer i alle ledd i bransjen.


– Vi er stolte av å nok et år kunne representere både GROHE og bransjen på en prestisjefylt arena som Designers’ Saturday. Som en leverandør av komplette baderoms- og kjøkkenløsninger, synes vi det er viktig å være til stede på ulike arenaer, og møte både arkitekter og folk fra prosjekt- og VVS bransjen. Det er på denne måten vi kan fortsette å utvikle oss, både hva gjelder innovasjon og design, sier Anne Øiseth, Country Manager i GROHE.


Under årets Designers' Saturday viste GROHE frem sine slitesterke farger i en utstilling laget i samarbeid med Plesner Patterns og FagFlis. I tillegg kunne de besøkende se og føle på en av GROHEs 3D-printede kraner i metall. Den imponerende 3D-kranen, Allure Brillant Icon 3D, ble først lansert under ISH messen i 2019.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page