top of page

Geberit åpner showroom i Trondheim

Geberit styrker sin tilstedeværelse i Midt-Norge og åpner nå et 160 m2 showroom i Lysgården i Trondheim.


– Vi har hatt veldig god erfaring med vårt showroom utenfor Oslo, og ser når frem til å tilby samme mulighet til fagpersoner og forbrukere i Trondheims-regionen. Showroomet gir en unik mulighet til å se og teste ut våre produkter, sier Terje Ulseth, Distriktsansvarlig Trøndelag, Troms og Finnmark i Geberit Norge.

Det nye showroomet i Sluppenveien 19 er på totalt 160 m2 og inneholder det siste innen baderomsutstyr – fra baderomsmøbler og toaletter til tekniske produkter og systemer. De nye lokalene vil også inneholde møterom og muligheter for praktisk arbeid med produktene.

– Med disse lokalene kan vi tilby lokale installatører, rørlegger, arkitekter, VVS-konsulenter og andre en mulighet til å bli kjent med produkter og systemer som er relevant for deres prosjekter, forklarer Ulseth.Også tilgjengelig for forbruker

Det nye showroomet gjør også Geberits baderomsprodukter mer tilgjengelig for forbrukere i regionen. Rørleggere og andre fagfolk får anledning til å invitere med sluttbrukere til lokalene slik at også de kan få teste ut produktene, og bli kjent med Geberits utvalg for baderommet.

– Når man skal oppgradere badet, er en viktig del av prosessen å se og prøve ut produktene. Det gjelder spesielt produkter med nye funksjoner – som et dusjtoalett. Mange vil teste ut dusjfunksjonen før de kjøper et slik toalett. Det vil de nå få anledning til i vårt nye showroom, sier Ulseth.


Viser frem et bredt produktsortiment

I de nye lokalene vil man kunne bli kjent med produktene Geberit leverer både foran og bak baderomsveggen.

– Vi tror ingen andre på det norske markedet kan tilby et så komplett spekter av produkter – alt fra veggskåler, dusjer og baderomsmøbler til rørsystemer, sisterner, betjeningsplater og det siste innen designsluk. Vi gleder oss til å gjøre alle disse produktene enda mer tilgjengelig i regionen, og ønsker våre kunder hjertelig velkommen! avslutter Ulseth.


KLART FOR BESØK: Det nye showroomet er en del av Lysgården i Trondheim, og er nå klart for å ta imot fagfolk og forbrukere. Fra venstre: Christian Nordskag, Terje Ulseth, og Svein Erik Eid.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page