top of page

Dette er baderomstrendene 2022

En av de største baderomstrendene akkurat nå er den individuelle og personlige stilen.

Hjem er personlig, og det skal se ut som det er du som bor der. Det gjelder også på badet. Og enten du skal pusse opp, planlegge et nytt bad eller bare ønsker å friske det litt opp, kan det være fint å tenke i gjennom hvilken stil du liker best.


Sofistikert og mørkt baderom

Mørke, sofistikerte bad med sort baderomsinnredning og mørke fliser, gjerne kombinert med varme toner som kobber eller gull på armatur.


Nordiske bad

Nordiske bad med fliser i jordtoner kombinert med treverk på innredningen og armatur i for eksempel matt sort eller krom.


Klassiske bad

Klassisk bad med marmor der innredningen kan være både lys og mørk, ettersom hvilke type flis du velger. Det kan også være lekkert å bygge opp selve baderomsinnredningen med flis. Ekte marmor ligger på et høyt prisnivå men dette er ikke lenger en hindring dersom du ønsker et lavere budsjett. Det er imponerende å se hvor bra keramisk flis med marmormønster blir laget. Det kan faktisk være vanskelig å se forskjell. Kombiner gjerne marmor med armatur og dusj i sort eller messing.


Bonustips: Den individuelle stilen kan understrekes i valget av tilbehør som håndklær, speil, tannglass og andre personlige pyntegjenstander.

Marianne Haga Kinder er interiørstylist, influencer, og Flisekompaniets faste trendekspert


Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page