top of page

AXOR One by Barber Osgerby: Essensen av enkelhet

tter det interaktive betjeningselementet for dusjen (2015) og den tilhørende hånddusjen (2017), presenterer AXOR nå flere produkter i baderomskolleksjonen AXOR One for servant, badekar og dusj. De britiske designerne Edward Barber og Jay Osgerby tolker en kjent arketype på nytt - for mer klarhet og bedre funksjoner. Armaturet byr på en ny betjening i form av den videreutviklede Select-teknologien: Ved å trykke på alt-i-ett-grepet slås vannet på og av, og ved å vri det justeres temperaturen. Betjeningen er enkel, intuitiv og ekstremt presis - og denne innovative designtenkningen preger hele kolleksjonen. Med det tidløse designet og valget mellom krom, matt sort og eksklusive AXOR FinishPlus-overflater, står AXOR One for eksklusiv eleganse på ethvert baderom.


Kolleksjonen AXOR One består av elegante arketyper for servanter, badekar og dusjer, preget av et helhetlig formspråk med slanke silhuetter, glatte overflater, myke kurver og balanserte proporsjoner. De ikoniske armaturene imponerer med en enkel kropp som blir smalere og smalere mot den buede tuten - en subtil detalj som understreker den ekstraordinære design- og produksjonskvaliteten. De mekaniske armaturgrepene med Select-teknologi gjør det mulig å slå på og av vannet samt regulere temperaturen presist og vannsparende. Med sine store, tydelig merkerte Select-knapper, gir AXOR One termostatmodul rask og enkel veksling mellom stråletypene i dusjen eller ved badekaret, og det store termostatgrepet gir ultra-presis kontroll over temperatur og vannmengde. AXOR One hode- og hånddusjer er preget av sine monolittiske former og en innovativ bruk av stråletypene Rain og PowderRain, noe som gjenspeiles i stråleskivens karakteristiske designspråk. AXOR One Showerpipe er den perfekte alt-i-ett-kombinasjonen av hodedusj, hånddusj, dusjstang og slangeuttak.

”Hvordan utfordrer man arketypene? Ved å strebe etter kunst, vitenskap, oppfinnelse og interaksjon. AXOR One fremkaller minnet om vann i oss men åpner døren til en ny måte å kontrollere det på, som er mye mer presis og raffinert. AXOR One-produktene er unike, muliggjort av vår designtenking og levendegjort av AXORs fantastiske ingeniørarbeid,” forteller Edward Barber og Jay Osgerby.


AXOR One kolleksjonen inkluderer 31 produkter, inkludert 1-hulls, 2-hulls og 3-hulls servantarmaturer, veggmonterte armatur, en gulvstående karsøyle med hånddusj og AXOR One termostatmoduler for badekar eller dusj. Det store utvalget av dusjprodukter inkluderer hodedusjer som kombinerer stråletypene Rain og PowderRain, en hånddusj med PowderRain, samt en Showerpipe og et dusjsett som takket være det integrerte slangeuttaket virker klare og enkle. Det nye tilbehørsprogrammet AXOR Universal Circular er den perfekte utvidelsen av AXOR One kolleksjonen. Alle AXOR One-produktene kan individualiseres i matt sort eller en eksklusiv AXOR FinishPlus-overflate. De nye AXOR One-armaturene er godkjent for drikkevann i Norden og klare til salg.

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page