top of page

Ønsker du boblebad utendørs?

Boblebad test 2022

Mspa

I de seneste årene har det blitt mer og mer populært med oppblåsbart boblebad. I tillegg til at boblebadet kan tas med hvor du vil, er det mange flere fordeler med et oppblåsbart boblebad.
 
Her er fem gode grunner til å skaffe deg et oppblåsbart boblebad:

1. Ta det med deg hvor du vil
Hva er bedre enn å nyte luksusen av et boblebad akkurat når det passer? Eller akkurat hvor det passer? Med et oppblåsbart boblebad har du muligheten til å nyte velværen akkurat hvor og når du vil. Det er superenkelt å pakke sammen og sette våre oppblåsbare boblebad opp igjen, der du ønsker.

For å sette i gang med badingen, trenger du kun en helt vanlig stikkontakt med 10 Amp sikring, og tilgang til vann. 
Om du velger et oppblåsbart boblebad fra Mspa, trenger du ikke velge mellom å ha boblebadet på hytta eller hjemme. Alt du trenger å gjøre er å tømme det, pakke det sammen og legge det i bagasjerommet.

2. Enkelt å vedlikeholde
En annen fordel med oppblåsbart boblebad er hvor enkelt det er å vedlikeholde. Det meste gjøres faktisk av seg selv! Alle våre boblebad leveres med innebygget vannfilter som renser vannet fritt fra skitt og møkk. I tillegg kan du med for eksempel Camaro 6p, få boblebad med innebygget ozongenerator som reduserer bruken av vannkjemi med opptil 60 prosent.

De fleste av Mspa siner oppblåsbare boblebad er også produsert i tettvevet PVC-materiale som er ekstra slitesterkt. PVC-materialet er ekstremt holdbart og fleksibelt – perfekt for norske værforhold. Det er også enkelt å rengjøre for smuss og andre urenheter.

3. Stor variasjon
Med Norges mest solgte boblebad er Mspa sikre i sin sak når de sier at vi har boblebad som passer alle! Det kan være fort gjort å bli overveldet av det brede utvalget, men det viktigste er å finne en modell som passer for deg og dine behov.

Litt bobler, tusenvis av bobler, firkantet eller rundt? I Mspa tilbyr de stor variasjon i oppblåsbare boblebad.
Mspa har rimelige bestselgere i Delight-serien. De har også kraftfulle nyvinninger i Premium-serien, og Muse-serien leverer en av de beste hydromassasje-opplevelser.


4. Veldig, veldig stille
Våre oppblåsbare boblebad er designet for optimal komfort, også med tanke på lyd. Når man er flere i et boblebad og skal ha en hyggelig stund, er det kjedelig å måtte rope høyt for å kunne høre hverandre snakke. I et boblebad fra Mspa blir det heldigvis ikke et problem. Boblebadene er svært stillegående, så det er fritt frem å lene seg tilbake og nyte.

Og hva du nyter? Der er mulighetene mange! Om det er å dele en verdifull samtale, se fotballkamp eller høre på musikk – alt er mulig i et stillegående boblebad.

5. Kan brukes året rundt
Mspa har flere oppblåsbare boblebad som kan stå ute og brukes året rundt. Enten om du vil titte på stjernene, spille spill, lese en bok eller bare slappe av – med et oppblåsbart boblebad kan du gjøre det i frisk uteluft uten bekymringer!
Når vi er ute senkes våre stressnivåer. I et boblebad får man slappet ekstra godt av og løst opp alle anspentheter i kroppen. Setter du et boblebad ute kan dette lett brukes om vinteren, og vi vil absolutt oppfordre deg til å bruke mer tid utendørs.

michael-walk-6TlztDWjG3A-unsplash.jpg
michael-walk-Tbk1mZcA8ZE-unsplash.jpg

Mspa er boblebadet hele Norge snakker om!  Kjent fra Sommerhytta på TV2, Hver Gang Vi Møtes og mange flere store tv produksjoner og magasiner. Vi feirer 10 år i Norge med mange spennende nyheter i år! Helse & Velvære til fornuftige priser og hverdagsluksus vi alle fortjener. Mspa er en liten investering som gleder hele familien! Hjemme og på hytta. 

Kjent fra Sommerhytta, Landskampen og Hver Gang Vi Møtes på TV2
og Ja, vi elsker camping på TV Norge!


Mspa boblebad
er geniale! De blåser seg selv opp på kun 5-10 minutter og veier fra kun 26-45 kg. Boblebadene er designet slik at de enkelt kan fraktes i bilen om man ønsker ta det med seg på hytta i feriene. Eller om man kun ønsker nyte ett spabad sommerstid og ta feks ta enkelt pakke det ned på vinteren - eller motsatt. 

Enkel Plug & Play-montering med kun 10 amp. kurs.

 •  

Fordeler med oppblåsbare boblebad: 

 • Blåser seg selv opp på fem minutter

 • Helårs boblebad

 • Innebygget varme- og 

 • boble funksjon

 • Portabel, kun 38kg – flytt enkelt mellom hus, hytte og campingplass 

Mspa – teknologisk overlegen

Mspa har et mål som er drivkraften bak alt vi gjør: Å lage produkter som er smartere, bedre og mer stillegående – samt forenkle montering, drift og vedlikehold. Gled deg til å møte den nye generasjonen oppblåsbare boblebad!

INTELLIGENT


M-ONE automatisk oppblåsingssytem – fra enkelt til enda enklere

Møt det innovative systemet som gjør Mspa til det eneste oppblåsbare boblebadet – som skaper fornøyde spakunder før de i det hele tatt har satt seg oppi.


Fra eske til ferdig installert, det eneste du trenger å gjøre er å trykke én gang på knappen. Boblebadet starter automatisk og stopper når lufttrykket er helt riktig. Ta deg en kopp kaffe, send en tweet, ring en venn eller bare len deg tilbake og opplev gleden av automatikk som fungerer.

 

Timer-funksjon – mindre venting, mer nytelse

Vil du nyte et varmt boblebad på et gitt tidspunkt? Det er enkelt med et Mspa! Ved å bruke timer-funksjonen kan du varme opp badet til ønsket temperatur og tidspunkt. Via vår elegante, kablede kontrollenhet kan du ved hjelp av den nydesignede, integrerte chipen sette ønsket tid for oppvarming 1-99 timer i forkant.
 

Anti-frys-system

Hva skjer hvis temperaturen plutselig faller og ingen er hjemme? Ta det med ro, Mspaet ditt vil ta vare på seg selv! Blir vanntemperaturen lavere enn 1 grad (33.8°F), varmer vannet seg automatisk opp til 3 grader (37.4°F). Det forhindrer at vannet fryser og at sirkulasjonssystemet, pumpen og rørene blir skadet.
 

Smart filtrering

Når boblebadet er i stand-by-modus, slår filtreringssystemet seg automatisk på i 60 minutter hver fjerde time. Dette er for å opprettholde et rent vann selv når boblebadet ikke er i bruk. For å sikre optimal vannkvalitet, har kontrollenheten en funksjon som minner deg på å rengjøre filteret, slik at du ikke glemmer å rense eller bytte det regelmessig.

HYGIENISK

De nye modellene fra Mspa kommer med et innebygget UVC-desinfiseringsmiddel som er i stand til å drepe mer enn seksti sykdomsfremkallende mikroorganismer og patogener kun ved bruk av lys.

Et lite steriliseringskammer med en UVC LED-perle sitter i den innebygde kontrollboksen, slik at hver dråpe vann i et Mspa-boblebad er under 24-timers beskyttelse. UVC LED vil ikke skade huden eller øynene dine da den er fullstendig forseglet inne i kontrollboksen.

Ozon dreper virus og bakterier
Å holde vannet i boblebadet ditt rent er vår hovedprioritet. Mspa sine boblebad kommer med en innebygget O3 OZONE GENERATOR som effektivt dreper bakterier, Giardia,
Cryptosporidium, parasitter, sopp, mugg og andre typer virus og mikrober.

Den er 50 ganger mer effektiv enn klor, og effekten av virkningen er synlig 3000 ganger raskere. Slå på Ozon-generatoren før og etter du bruker boblebadet.

HENSYNSFULL

Hviskende teknologi
Nyt et fredelig øyeblikk! Mspa har utviklet en stillegående motor, som i motsetning til konkurrerende merker er integrert inne i selve boblebadet – som også hjelper til med å absorbere og redusere støy.

360-graders boblefunksjon
Det innovative 360-graders airjet-systemet fyller boblebadet med tusenvis av bobler og skaper en balansert, altomfattende kroppsmassasje. Mspa sine toppmodeller har tre ulike boblehastigheter, slik at du selv kan justere og tilrettelegge din egen, personlige opplevelse.

Portabel
Våre boblebad kommer med en innebygget, kompakt motorenhet med lav vekt. Esken kan bli løftet for hånd av en eller to personer av begge kjønn, og får god plass i de aller fleste bagasjerom.

Barnesikring
Alle Mspa sine boblebad er utstyrt med en barnesikringsfunksjon, slik at foreldre kan låse boblebadene og dermed forhindre at barn får tilgang. Funksjonen aktiveres enkelt ved at du trykker på UP&DOWN-knappene samtidig i tre sekunder.

Bruk vett når du bader 


Mennesker i alle aldre slutter aldri å la seg fascinere av vann. Men ved uvettig bruk kan vann også sette liv i fare. Mspa og SPAXO ® har derfor laget en huskeliste for å redusere sjansen for at noe farlig vil skje.
 

 1. Ha alltid lokket på når ingen bader

 2. Ikke la badet stå uten tilsyn hvis lokket er av

 3. Barn må aldri bade alene

 4. Vi anbefaler alle barn som ikke er svømmedyktige å bruke armringer

 5. For sikkerhets skyld: Sjekk vanntemperaturen med fingeren før små barn går oppi

 6. Våte overflater kan være glatte. Minn barn om å være ekstra forsiktige når de går inn og ut av boblebadet

 7. Dytt aldri noen under vann

 8. Vi anbefaler måtehold med alkohol i forbindelse med bading

 9. Ikke ta med ting som kan knuses, spisse eller skarpe gjenstander oppi boblebadet

 10. Ikke la barn leke oppå boblebadet når isolasjonslokket eller topplokket er satt på

 11. Pass på at vannet i boblebadet er rent og hygienisk – barn får lettere vann i munnen enn voksne og kan bli syke av feil bakterieflora. Gjør et vannbytte når det trengs, bytt filter med riktige intervaller og benytt sertifisert vannkjemi fra Mspa som minimerer bakterievekst.
   

Vedlikehold av oppblåsbare boblebad

Selv om det er et oppblåsbart boblebad er det viktig at du passer på det, og gjør nødvendig vedlikehold, som rengjøring. Når du fyller boblebadet ditt med vann bruker du hageslangen. De fleste har drikkevannskvalitet også på vannet i hageslangen. De aller fleste boblebad har integrert filter og rense funksjon.

 

Du sjekker vannets PH-verdi ved å putte små teststrips i vannet og leser av målingene på et skjema som følger med. Er det behov for justeringer så gjør du det med vannkjemi produktene. De fleste bytter vann fra hver fjerde til sjette uke. Husk å dusje før og etter bruk. Dusjer du før du bader så bevarer du vannkvaliteten lengre.

Hvordan montere et utendørs boblebad

Å montere et oppblåsbart boblebad er enkelt. Du får boblebadet ditt levert på døren. Plasser boblebadet ditt i nærheten av et strømuttak , vent 5 til 10 minutter og boblebadet blåser seg opp av seg selv. Fyll boblebadet med vann fra hageslangen og vent 16 til 18 timer og du har nydelige 40 varmegrader.

Viktig å ta hensyn til 

Hva må du ta hensyn til når du skal bruke et boblebad.  Har du høyt blodtrykk eller hjerteproblemer kan det være greit å sjekke med legen om du tåler høy varme over tid. Små barn og gravide bør ikke være lenge i boblebadet av gangen.

Fordeler med et utendørs boblebad

Det er mange fordeler med et utendørs boblebad. Den beste følelsen er nok følelsen av deilig luksus i egen hage.

 • Du kan bruke boblebadet ditt når du vil, hele året.

 • Du får det levert på døren, hjem til deg.

 • God hverdagsluksus for slitene muskler.

 • Du kan flytte det dit vil.

 • Du kan ta det med deg hvor du vil, på hytta.

 • Samlende for familien.

 • Stressreduserende.

 • Deilig massasje.

 • Avslapning og sjelero.

Det aller viktigste å tenke over når du vurderer et oppblåsbart boblebad er hva du får ut av det. Det er en koselig, avslappende og samlende aktivitet du kan gjøre sammen med familien din. Er du alene er det en vidunderlig måte å starte helgen på etter en lang uke på jobb. Dette er garantert en investering du ikke angrer på. 

Hvor skal du plassere boblebadet 

Ditt utendørs boblebad trenger et stabilt og slett underlag å stå på. I tillegg må det tåle vekten av boblebadet med vann og personer. Hvor mange kilo du må regne med at underlaget må tåle står beskrevet på de forskjellige modellene som er å få kjøpt.

Hvis det er mulig, bør du plassere boblebadet ditt i nærheten av en inngang til huset. Vi har mange kalde dager og kvelder i dette landet, og når du skal gå nydusjet ut i boblebadet ditt er det greit at det ikke er plassert langt unna selve huset.

Noen av oss bor tett på naboer og det kan være greit å skjerme seg litt for innsyn. I tillegg kan det være noe å tenke over at boblebadet går på strøm, og derfor passe på at lyden ikke sjenerer naboen for mye.

Hvis du har en utestue kan det hende du velger å plassere boblebadet ditt der. Du må selvfølgelig ikke ha uteplass med tak for å ha et boblebad, men det kan være praktisk f.eks. gjennom vinteren med tanke på snø. Samtidig kommer du nærmere på selve naturopplevelsen med krystallklare vinterkvelder uten forstyrrende tak. Men tenk over det, og se hva som passer best for deg og dine.

Husk at Boblebadet trenger strøm, det bør derfor stå i nærheten av strømuttaket på huset ditt.

Det kan være vanskelig å klare å dekke alle ønskene til plassering opp mot der det må stå, f.eks på grunn av strømtilgang. Ikke mist motet av den grunn. Uansett hvor du velger å plassere det, kan det flyttes senere.

Hvilke egenskaper 

Når du skal gå til anskaffelse av et boblebad så finn ut hvilke egenskaper du vil det skal ha. Hvis du har planer om å bruke det hele året så må du være sikker på at boblebadet du kjøper er laget for å tåle norske forhold, hele året.

Det må tåle store temperatursvingninger så det ikke bli utsatt for fryseskader eller at det får problemer med å holde en jevn temperatur.

Det bør være enkelt og sette opp og pakke ned. Ingenting er mer irriterende enn å kaste vekk en hel dag på en misvisende bruksanvisning. Heldigvis er dette et sjeldent problem i dag, men sjekk så du er sikker.

Det finnes mange modeller å velge i, og du kommer garantert til å finne det boblebadet som tiltaler deg estetisk. 

Les flere gode artikler hos HusGlede.no

Sjekk ut ditt oppblåsbare boblebad her!

bottom of page